RP Frukt nyhetsbrev v.44

//RP Frukt nyhetsbrev v.44

Slut på svensksäsongen!

Vi byter nu ut den svenska isbergen till spansk, den
ofilmade stora gurkan gör samma resa. Gurkan kommer att under en period pendla mellan Holland och Spanien för att om någon vecka helt bli spansk. Vill man fortsatt ha svensk gurka ska man ta vår filmade.
Den färgade blomkålen som vi haft i olika färger har vi nu det sista på lager. Den svenska blomkålen går också mot sitt slut då den i mitten på vecka 45 kommer gå över till utländsk. Svensk ofilmad broccoli är också slut för
säsongen och vi har nu börjat ta in från Spanien.
Det enda som vi fortsatt kan få från svenska gårdar är
rotfrukter.

Läs mer genom att trycka på knappen nedan.

Klicka här för att se nyhetsbrevet
2017-03-23T17:12:13+00:00 2015-10-26|Categories: Nyhetsbrev|