Chaufförer till RP Frukt i Hässleholm

//Chaufförer till RP Frukt i Hässleholm

RP Frukt är idag södra Sveriges ledande leverantör av frukt och grönt – vår försäljning riktar sig mot storkök och fördelar sig över både offentliga kunder och privata, såsom restauranger, caféer, hotell mm. Vi har en omsättning på ca 380 miljoner och ca 180 anställda i Hässleholm (huvudkontor & lager) samt Jönköping och Kalmar. RP Frukt AB ägs av Martin & Servera som i sin tur ingår i Axel Johnson-koncernen.

Till vår verksamhet i Hässleholm söker vi nu chaufförer för sommarjobb samt extrajobb innan och efter sommaren.

Dina arbetsuppgifter

Varje dag flödar stora mängder varor genom vårt lager och ut till våra kunder. Du tillhör vår enhet i Hässleholm, tillsammans med ca 30 kollegor, och ditt ansvar är att distribuera varorna till våra kunder i Skåne, Halland, Blekinge och södra Småland. Arbetet innefattar lastning och lossning av varor och du kommer att ha kundkontakt varje arbetsdag.

Din profil

Du behöver ha körkort med C-behörighet, digitalt förarkort, giltigt yrkeskompetensbevis samt erfarenhet av chaufförsarbete. Har du även vana från distribution av livsmedel, i synnerhet frukt & grönt, är det ett stort plus liksom god lokalkännedom.

Som person har du stort kundfokus och positiv energi – du är vårt ansikte utåt! Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att möta människor och är bra på att samarbeta och vårda relationer. Du gillar också att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse. Det är förstås också ett stort plus om du älskar mat och förstår hur viktigt det är, för alla kockar, att varorna hanteras med största omtanke.

Inom RP Frukt har vi en nära relation med våra kunder och en vilja att varje dag ge dem den service och uppmärksamhet de efterfrågar. Detta kräver ett stort engagemang från alla våra medarbetare.

– Körkort med C-behörighet, digitalt förarkort och giltigt yrkeskompetensbevis

– Erfarenhet av chaufförsarbete och god lokalkännedom i Skåne, Halland, Blekinge och södra Småland.

– Serviceinriktad och har god samarbetsförmåga

Du erbjuds

– Ett självständigt och rörligt arbete i ett familjärt företag som växer

– Daglig kontakt med våra kunder

– Fast timlön, kollektivavtal finns

Kontakt

Har du några frågor, kontakta Mikael Svensson på telefonnummer 0727-147850

 

Låter det spännande, välkommen med din ansökan! Eftersom vi söker extrapersonal löpande gör vi löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.

2017-07-07T07:19:15+00:00 2017-02-21|Categories: Arbetsannons|