Arbetsledare natt för Utlastare / Chaufförer på RP Frukt

//Arbetsledare natt för Utlastare / Chaufförer på RP Frukt

Arbetsledare natt för Utlastare / Chaufförer på RP Frukt

Sökord: lager utlastare logistik lagerarbetare grossist restaurang chaufför arbetsledare transport

 

Vad kommer du att göra?

Som arbetsledare för utlastare/rangerare arbetar du tillsammans med och leder ett team på ca 5 utlastare, samt leder de chaufförer som lastar sina bilar innan avgång. När lagret plockat ihop varorna till våra kunder tar du och dina kollegor vid. Våra utlastare backar upp lastbilarna till respektive port och ser till att alla burarna med varor kommer ut på rätt lastbil på effektivast möjliga sätt, d v s tar så lite plats som möjligt och står i rätt ordning utifrån leveransstopp. Tänk dig ett pussel och din uppgift är att ansvara för att varje pusselbit hamnar på rätt plats. Du har också som uppgift att komplettera med varor som inte kommit in från vår leverantör då lagret plockade ordern. Ibland kommer du även att plocka order på lagret.

Eftersom våra kunder har högt ställda kvalitetskrav och du är den sista personen som hanterar våra leveranser innan våra chaufförer åker ut till kund har du en viktig roll i att säkerställa att allt är med och att varorna håller den kvalitet som våra kunder efterfrågar. Din roll är att upptäcka eventuella missar som skett tidigare i kedjan och rätta till dessa så att kunden alltid får det han eller hon beställt. Du behöver därför vara extremt noggrann och kundfokuserad, du har ett öga för detaljer, du har koll på vad som skiljer en bra och dålig isberg, du ser skillnad på en gurka och en zucchini, kommer ihåg vilken potatissort kunden brukar beställa och reagerar om det är en annan sort på buren den här gången.

Här hjälps vi alla åt och när du börjar kommer du att få hjälp av dina kunniga kollegor för att komma in i jobbet. Medarbetare som trivs i den här rollen älskar att röra på sig, både på jobbet och på fritiden.

Tjänsten är tillsvidare på heltid (40 timmar/vecka). Även helgarbete förekommer regelbundet.

Vad söker vi hos dig?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från lagerarbete eller som chaufför. Det underlättar också för ditt team om du har C-körkort eftersom en av uppgifterna för er är att se till att köra fram våra lastbilar innan ni börjar att lasta på varorna.

Vi ser mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Just nu fokuserar vi därför lite extra på att få en jämnare könsfördelning på våra rangeringsorter och att ännu fler kvinnor vill jobba hos oss. Men egentligen spelar det ingen roll om du är man eller kvinna, gammal eller ung. För oss är det viktigaste att du är engagerad och positiv, även i situationer när många saker händer samtidigt.

Vill du veta mer?

För ytterligare information, kontakta lagerchef Rickard Ljunggren på mejl rickard.ljunggren@rpfrukt.se eller transportchef Mikael Svensson på mejl mikael.svensson@rpfrukt.se

Senast den 20 augusti 2017 vill vi ha din ansökan, men sök gärna tidigare eftersom vi kommer att börja med urvalet så snart ansökningarna börjar komma in.

Ansök via länk: http://www.martinservera.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1246&rmlang=SE

Närodlat och av hög kvalitet. Det är centrala ledord för RP Frukt som är södra Sveriges ledande grossist av frukt & grönt. Vi köper våra produkter av kunniga, lokala odlare och levererar till restauranger, hotell, storkök, butiker, kommuner och landsting. Vi finns i Hässleholm och totalt jobbar ca 150 personer hos oss.

2017-06-30T06:07:53+00:00 2017-06-30|Categories: Arbetsannons|