Semestervikare chaufför Grönsakshallen Syd Helsingborg

//Semestervikare chaufför Grönsakshallen Syd Helsingborg

Helsingborg

Till vår verksamhet i Helsingborg söker vi nu chaufförer för sommarjobb samt extrajobb innan och efter sommaren.

 

Dina arbetsuppgifter

Varje dag flödar stora mängder varor genom vårt lager och ut till våra kunder. Du tillhör vår enhet i Helsingborg, tillsammans med 3 kollegor, och ditt ansvar är att distribuera varorna till våra kunder i Skåne samt Halland. Arbetet innefattar lastning och lossning av varor och du kommer att ha kundkontakt varje arbetsdag.

 

Din profil

Du behöver ha körkort med C-behörighet, digitalt förarkort, giltigt yrkeskompetensbevis samt erfarenhet av chaufförsarbete. Har du även vana från distribution av livsmedel, i synnerhet frukt & grönt, är det ett stort plus liksom god lokalkännedom.

Som person har du stort kundfokus och positiv energi – du är vårt ansikte utåt! Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att möta människor och är bra på att samarbeta och vårda relationer. Du gillar också att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse. Det är förstås också ett stort plus om du älskar mat och förstår hur viktigt det är, för alla kockar, att varorna hanteras med största omtanke.

Inom Grönsakshallen Sorunda har vi en nära relation med våra kunder och en vilja att varje dag ge dem den service och uppmärksamhet de efterfrågar. Detta kräver ett stort engagemang från alla våra medarbetare.

– Körkort med C-behörighet, digitalt förarkort och giltigt yrkeskompetensbevis

– Erfarenhet av chaufförsarbete och god lokalkännedom i Skåne samt Hallands län.

– Serviceinriktad och har god samarbetsförmåga

 

Du erbjuds

– Ett självständigt och rörligt arbete i ett familjärt företag som växer

– Daglig kontakt med våra kunder

– Fast timlön, kollektivavtal finns

 

Kontakt

Har du några frågor, kontakta Mikael Svensson på telefonnummer 0727-147850.

 

Låter det spännande, välkommen med din ansökan senast den 30 april! Eftersom vi söker extrapersonal löpande gör vi löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Maila din ansökan till: ghsyd.transport@gronsakshallen.se

2018-04-04T11:40:09+00:00 2018-04-4|Categories: Arbetsannons|

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng